Burjassot recolza el reclam de major assignació contra la violència masclista en els Pressupostos Generals

Burjassot recolza el reclam de major assignació contra la violència masclista en els Pressupostos Generals
19/06/2017 -

Com a iniciativa cívica per part de l’associació Grup de Dones, i amb el suport de l’Ajuntament de Burjassot i d’altres associacions socials i de dones, Burjassot s’ha unit a les concentracions que, durant tot el dia de hui 19 de juny i amb el lema #alertafeminista, estan tenint lloc en nombrosos punts del territori espanyol. L’objectiu de les mateixes és reclamar al govern espanyol augmentar a 120 milions d’euros l’assignació pressupostària destinada a la igualtat i a la lluita contra la violència masclista.

La concentració celebrada a Burjassot ha començat, a les 12h, en la porta del consistori amb la lectura del manifest preparat pel Grup de Dones, en la qual ha estat present l’alcalde de Burjassot, Rafa García, la regidora d’Igualtat, Lluna Àrias, el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent, així com altres regidors de la Corporació Municipal, ciutadans i ciutadanes que formen part del moviment cívic local i així com veïns i veïnes particulars. Després de la lectura del manifest, la concentració ha continuat, durant uns minuts, a l’interior del Consistori.

El manifest llegit a Burjassot ressalta que, “en els Pressupostos Generals de l’Estat 2017, el debat del qual i aprovació està prevista per a aquesta setmana, l’assignació per a la lluita contra la violència masclista ascendeix a poc més de 21 milions d’euros, la qual cosa suposa un 0,000011% del total dels PGE“.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra