caixa popular

Burjassot celebra la I Fira Solidària de Mascotes

L’esdeveniment tindrà lloc demà dissabte a partir de les 17 hores en la Plaça de l’Ajuntament

Burjassot celebra la I Fira Solidària de Mascotes
05/05/2017 -

Els amants dels animals tenen una cita en la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot dissabte que ve 6 de maig de 17 a 21 hores. En el centre del municipi tindrà lloc, de la mà de CEMEF, dependent de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent i de l’Associació d’Empresaris de Burjassot, la I Fira Solidària de Mascotes.

Oberta a tota la ciutadania, la fira comptarà amb la col·laboració de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), de l’Il·lustre Col·legi de Veterinaris de València (ICOVV), l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (CODEMER) i Caixa Popular.

Durant tota la vesprada es succeiran les activitats, desenvolupades per les entitats col·laboradores, entre les quals no faltaran la passarel·la d’adopció, per part de la SPAB, i el taller de sensibilització i conscienciació, realitzat pel ICOVV, sense oblidar els pinta cares i la globoflèxia per als xiquets i la festa infantil amb l’espectacle oficial de la Patrulla Canina.

Una vesprada de conscienciació, de respecte cap als animals de companyia i de treball per ells i per a ells. Una ocasió única de gaudir amb els peluts de la SPAB que estan en adopció.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

oceanografic aniversario
mas mislata