Bonic/a Fest: Una nit festiva als mercats municipals de València

Bonic/a Fest: Una nit festiva als mercats municipals de València

L’Ajuntament de València, des de la regidoria de Comerç, ha organitzat una nit festiva als mercats municipals de València el dissabte 17 de setembre amb el nom de “Bonic/a Fest”.

L’objectiu, tal i com explica el regidor de Comerç, Carlos Galiana, és el de “posar en el mapa els mercats municipals de la ciutat, ja que considerem que encara queden molts veïns i veïnes de la ciutat que han de descobrir estos espais tan emblemàtics de la nostra ciutat”.

Precisament per a arribar a tota la ciutadania –incloent tots aquells que no coneixen per dins els mercats municipals- s’ha plantejat esta primera edició del “Bonic/a Fest” des d’una perspectiva festiva.

Els veïns i veïnes podran gaudir dels mercats de la ciutat d’una manera distesa amb una àmplia oferta gastronòmica que oferiran les parades dels mercats municipals així com de distintes actuacions musicals i de diversa programació cultural.

A més durant la pròxima setmana (del dilluns 12 al divendres 16) a la plaça de l’Ajuntament hi haurà un stand de la regidoria de comerç on es proporcionarà tota la informació de la jornada a la ciutadania a través de díptics i altres suports. Les persones que s’acosten també trobaran stands de les marques patrocinadores del “Bonic/a Fest” (Ford, My Taxi, MercaValència, Aguas de Valencia i Amstel).

Des de la regidoria de Comerç s’espera una gran nit que servisca per “promocionar els mercats municipals de València mentre es dóna la possibilitat a la ciutadania de València de fer una activitat diferent el dissabte 17 per la nit”.

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − deu =