40 anys fent valors Caixa popular

Boira i Font es reuneixen per a exigir una planificació real del Corredor Mediterrani com a eix econòmic vital

Boira i Font es reuneixen per a exigir una planificació real del Corredor Mediterrani com a eix econòmic vital
01/09/2016 -

El secretari autonòmic de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, s’ha reunit a València amb el seu homòleg català, Ricard Font, per a tractar diversos temes en comú d’ambdues administracions i especialment el Corredor Mediterrani, infraestructura clau per a les dues comunitats i que no deixen de reivindicar davant el Ministeri de Foment i la Unió Europea.

En la reunió s’han tractat entre altres temes les diferents experiències en la implicació de la societat civil en aspectes lligats amb el Corredor i l’econòmica productiva, com el Fòrum Valencià pel Corredor Mediterrani i la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani.

Al seu torn s’han plantejat possibles iniciatives lligades a una visió global i única de la logística a l’escala del Corredor. En aquest sentit, reclamen una planificació real del Corredor com a eix econòmic vital i han coincidit a exigir “una planificació conjunta de les obres i projectes, el compliment de terminis i un coordinador del Corredor amb una visió global”. També han denunciat que segueix sense conéixer-se les característiques del tram Castelló-Tarragona.

La reunió tècnica forma part de les aliances que la Generalitat Valenciana aquesta duent a terme amb les diferents comunitats autònomes per les quals transcorre el Corredor Mediterrani i que també reivindiquen la seua engegada al Ministeri de Foment.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

No hi ha notícies

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra