40 anys fent valors Caixa popular

Las Naves impulsa un blog per al foment de la lectura en la Falla Infantil de l’Ajuntament

valencia.es / descobrirredescobrir.com

Las Naves impulsa un blog per al foment de la lectura en la Falla Infantil de l’Ajuntament
21/01/2017 -

El Centre d’Innovació Las Naves de València conjuntament amb la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i la Regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament han posat en marxa la creació d’un blog vinculat a la Falla Infantil municipal, que té com a objectiu fomentar la lectura entre el públic més jove.

El monument infantil de la falla de l’Ajuntament de 2017 girarà entorn la literatura fantàstica, i este blog pretén animar a la lectura des d’una via diferent, així com obrir una porta de treball per a les persones docents, les biblioteques, i el propi col·lectiu faller, plantejant lectures conjuntes, activitats diverses, etc.

El blog, creat pels artistes Anna Ruiz i Giovanni Nardin sota el títol «Descobrir i Redescobrir», va deixant conéixer progressivament d’ací a març el monument que es plantarà a la plaça de l’Ajuntament de València. Cada mes es va construint el món fantàstic que després podrem veure convertit en ninots.

El públic infantil podrà endinsar-se en eixe món, imaginar, divertir-se, viatjar i conéixer els llibres, personatges i llocs que descriu el blog i que formaran part del monument faller. Els i les xicotetes lectores podran a més trobar els llibres dels quals parla el blog i la falla en les biblioteques de València.

Esta iniciativa s’emmarca dins de la línia de treball de Las Naves per a impulsar la innovació en el sector de les indústries creatives i culturals, fomentar la lectura i vincular estos sectors creatius: la creació digital, les falles i l’edició. Junt amb la publicació d’este blog, es posaran en marxa altres mesures de promoció de la lectura a partir de la falla infantil municipal: una campanya en xarxes per visibilitzar els personatges literaris de les falles, premi al millor ninot relacionat amb la literatura i varies campanyes de difusió de la lectura i el llibre valencià en llibreries i biblioteques valencianes.

tags

gestion de talento

Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − four =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
fireta de nadal quart de poblet
bon nadal rafelbunyol