Bioagradables i l’Ajuntament d’Alboraia treballen en la neteja de platges

Bioagradables i l’Ajuntament d’Alboraia treballen en la neteja de platges
07/12/2016 -

L’entitat mediambiental Bioagradables i l’Ajuntament d’Alboraia van organitzar una activitat de recollida de fem i un taller d’art a partir dels residus arreplegats en la platja de la Patacona, durant els dies 1 i 2 de desembre, amb l’ajuda dels alumnes del col·legi Camp del Túria de Llíria i el grup d’Erasmus Student Neetwork de la UV.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa mundial Our Ocean 2016, patrocinat per American Space Valencia i l’Ambaixada dels EUA, que va estar representada per l’agregat cultural adjunt Ryan Mathely. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar i motivar als governs locals i la ciutadania de la importància d’aconseguir un entorn habitable i la cura del medi ambient.

L’activitat de recollida de residus va ser tot un èxit i va servir per a lliurar a la costa de més de 1600 burilles, 1160 bastonets, 117 bosses de plàstic. Tota aquest fem va ser reciclat per a la seua posterior reutilització en un taller de treballs manuals on Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, acompanyat de diferents membres del equip de govern, va poder conéixer i agrair a voluntaris i estudiants que havien dut a terme la jornada de neteja el seu treball.

A més, amb la realització d’aquesta activitat, Bioagradables ha contribuït a complir dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del programa Projecta València dirigits a l’acció mediambiental i a la vida sota l’aigua.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra