Benestar animal prepara activitats per a la Fira Animalista

Benestar animal prepara activitats per a la Fira Animalista

El jardí del Túria acollirà el pròxim 1 d’octubre una nova edició de la Fira Animalista, una cita organitzada per la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de València per commemorar que el pròxim dia 4 serà el Dia Mundial dels Animals.

En la Fira Animalista hi haurà tot un seguit d’activitats organitzades per la Regidoria de Benestar Animal, que a partir d’aquesta nit encetarà la promoció de la cita amb cartells que es distribuiran per tota la ciutat. A més, també hi participaran desenes d’entitats que donaran a conéixer el treball que desenvolupen diàriament en la defensa i protecció dels animals al nostre territori.

“La Fira Animalista és una gran oportunitat per acostar la ciutadania al treball permanent que des de l’Ajuntament i des de moltes associacions es fa pel benestar dels animals”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, qui ha destacat que aquesta cita serà la tercera d’aquest tipus des que València compta amb una Regidoria de Benestar Animal. “Reforçarem la tasca de conscienciació, també entre els més menuts i les més menudes i facilitarem informació sobre l’adopció d’animals”, ha explicat Tello.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 6 =

rambleta
forum empleo alcasser
gasmo
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra