La xarxa municipal de biblioteques manté deu seus obertes en agost

La xarxa municipal de biblioteques manté deu seus obertes en agost

L’estiu és una de les millors èpoques de l’any per a retrobar-se amb els llibres i, per açò, i també per a proporcionar un espai d’estudi i lectura idoni en el mes més calorós, deu de les biblioteques municipals de l’Ajuntament de València continuen en funcionament a diferents barris de la ciutat.

Les biblioteques municipals que romanen obertes durant aquest mes són: Germana de Foix, al barri de La Raiosa; Roís de Corella, a Malilla; Teodor Llorente, a Benimàmet; Vicent Casp i Verger, a Aiora; Carles Ros, a La Seu; Josep Mª Bayarri, a Els Orriols; La Petxina, a La Petxina; Vicent Boix i Ricarte, a La Fontsanta; Nova Al-Russafí, a Russafa; i Gregori Mayans i Siscar, a La Creu del Grau.

A aquestes biblioteques s’uneix el programa Bibliomar que, com cada estiu, posa en marxa la Regidoria de Medi Ambient i que permet gaudir d’una bona lectura a la vora del mar. Les seus de Bibliomar es troben a les platges de Malvarrosa, Cabanyal i Pinedo i estan també adaptades per a persones amb discapacitat visuals i amb autisme.

Les biblioteques de les platges, obertes de 9.30 a 13.30 hores, ofereixen a més tot un programa d’activitats culturals i lúdiques gratuïtes i destinades a tots els públics, amb l’objectiu de fomentar la lectura i promocionar actituds saludables i de prevenció solar a la platja. A més, la Bibliomar del Cabanyal compta amb un espai de connexió wifi gratuïta per als seus usuaris.

A la ciutat, la sala d’estudi de la Biblioteca Lluís Fullana i Mira del barri de Tres Forques també estarà oberta durant tot el mes, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores. Per altra banda, la Biblioteca Gregori Mayans i Siscar, situada al barri La Creu del Grau, reduirà el seu horari i estarà oberta de 8.45 a 13.45 hores durant agost.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + quinze =