Quasi 15.000 persones empren la Biblioteca Pública Municipal durant l’any 2017

Quasi 15.000 persones empren la Biblioteca Pública Municipal durant l’any 2017

La Biblioteca Pública Municipal (BPM) ha fet balanç del passat any 2017. Concretament, al recinte situat a la Casa de Cultura de la localitat, han acudit més de 15.000 persones, dels quals cal comptar l’ús del públic infantil el qual es xifra en més de 4.000 xiquets i xiquetes.

D’aquestes xifres facilitades per la coordinació d’aquest servei municipal cal destacar l’augment considerable d’adolescents entre 16 i 18 anys (més del 50 per cent) que han confiat en la BPM per fer o completar les seues activitats o preparar els seus exàmens.

A més, la BPM compta amb un complet i renovat arxiu bibliogràfic i té al dia les últimes novetats quant a oferta de lectura, de fet, més de 13.000 llibres es prestaren durant l’any que acabem deixar. A més, aquestes dades es complementen amb el més de 1.500 elements audiovisuals en préstec (DVD, CD’s, pel·lícules…) i també les animacions lectores que es fan entre les escoles del municipi, “fomentant i promovent la cultura, l’hàbit de la lectura i educant en valors a la nostra ciutadania”, afirma el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × five =

obra pi escalante
feria embutido requena
nou cabaret enero 2018
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra