Beteró acull la tercera miniolimpiada de la temporada escolar

Beteró acull la tercera miniolimpiada de la temporada escolar

El pròxim dissabte, 10 de febrer, arriba una nova edició de MiniOlimpiades que tindrà lloc en el poliesportiu municipal Mare de Déu del Carme Beteró. L’esdeveniment, dirigit a escolars de sis i set anys, és el tercer que se celebra en l’actual curs escolar com a part del conjunt d’activitats multiesportives enquadrades en els Jocs Esportius Municipals, la modalitat competitiva de l’esport escolar.

La jornada tindrà com a esport protagonista l’hoquei però hi haurà una multitud de jocs multiesportius adaptats a la seua edat, que es desenvoluparan en espais curts de temps per a facilitar que tots els assistents tinguen accés a totes les activitats.

Els centres escolars tenen tot el dia de demà per a inscriure’s en aquest esdeveniment multiesportiu. Per a açò hauran d’enviar un correu electrònic a jocsesportius@fdmvalencia.es exposant la seua intenció d’assistir i li seran indicats els passos per a realitzar la inscripció als Jocs Esportius Municipals. En aquestes jornades multiesportives poden participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València.

Entre les proves programades, els xiquets i xiquetes de València podran practicar ‘Pilota-Colp’ o ‘Avançar cap al cistell’. A més d’aquestes modalitats esportives, els joves participants podran gaudir d’altres jocs com els ‘Escacs mòbils’, ‘Derrocar les bitlles’, ‘Les 4 porteries” o “Eixir a l’hospital”.

Fins al final del curs 2017/2018 està previst celebrar tres MiniOlimpiades més. Després de la jornada d’aquest dissabte, el pròxim 3 de març serà el torn del rugbi, el 21 d’abril la de voleibol i el 2 de juny se celebrarà una festa final en la platja de la Malva- Rosa.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =