caixa popular

Patraix presenta les bases del concurs de cartells per a les Festes Populars

Fins al pròxim 28 de juny està obert el termini per a presentar els cartells

Patraix presenta les bases del concurs de cartells per a les Festes Populars
11/05/2018 -

L’Associació Veïnal de Patraix ja ha obert el termini perquè els artistes interessats puguen presentar les seues propostes en el ja tradicional concurs de cartells per a les Festes Populars de Patraix, que se celebraran del 5 al 14 d’octubre. Una oportunitat perfecta no solament per a demostrar quant d’art s’amaga en aquest barri valencià, sinó perquè, a més, el cartell triat serà la imatge d’una de les festes més esperades de l’any, i es recompensarà el treball i la creativitat amb un premi econòmic de 300 euros.

Fins al 28 de juny, a les 21.00 hores, els participants podran lliurar les seues propostes tant en la seu de l’associació, situada en la Plaça de Patraix, 13, com a través dels procediments habituals. Això sí, serà obligatori per a donar llum verda als projectes presentats que els treballs adopten la forma vertical, sent la seua superfície de 50 x 60 centímetres; estiguen fets a color; i que no s’utilitze ni la cera, ni el pastís.

A més, un altre dels requisits importants, que s’hauran de tenir en compte en el disseny del cartell, és que haurà d’aparéixer tant el nom, com les dates de les festes, i el lema ‘Viu Canàries a Patraix. Homenatge de Patraix a les Illes Canàries’, ja que, enguany, han sigut les triades per a donar a conéixer la seua cultura i tradició.

No serà fins al pròxim 25 de juliol, quan es conega la decisió del jurat, i es puga mostrar la imatge del cartell guanyador. Però això sí, els més curiosos podran anar veient les diferents propostes, a partir de l’1 de juliol, moment en el qual s’aniran exposant en la seu de l’associació de veïns. Les Festes de Patraix ja han arrancat motors.

tags

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − cinc =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata