caixa popular

Barris per l'Ocupació obri una nova oficina a Orriols

Barris per l'Ocupació obri una nova oficina a Orriols
13/06/2017 -

El programa Barris per l’Ocupació, de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic Sostenible, ha obert una nova oficina al barri d’Orriols amb l’objectiu de reforçar els servicis d’ocupació al districte. La regidora Sandra Gómez, responsable de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de València, ha mantingut una trobada amb representants del teixit associatiu i productiu dels barris d’Orriols i Torrefiel.

Gómez s’ha interessat per la situació social, comercial i empresarial de la zona, amb motiu de l’obertura d’un nou centre Barris per l’Ocupació a la zona, que donarà servici als veïns i veïnes desocupats del barri i que se suma als altres sis centres ja existents distribuïts per la ciutat.

La regidora ha insistit en el “compromís de treballar per millorar la situació laboral de les persones aturades de la ciutat, oferint-los un servici pròxim i totalment personalitzat”. En la trobada han participat membres de l’associació Orriols Conviu, l’Associació de Comerciants d’Orriols i l’Associació de Veïns de Torrefiel, així com Caixa Popular Orriols i Caixa Popular Torrefiel.

El projecte Barris per l’Ocupació naix de la necessitat d’aproximar els servicis de València Activa a la ciutadania a través dels diferents barris de la ciutat. Aquestes oficines locals d’ocupació estan distribuïdes actualment en 7 barris de València: el Cabanyal, la Fonteta, Rojas Clemente, Lleons, Emili Baró, Castella i, ara també, Orriols i Torrefiel, amb la previsió d’obrir noves oficines i augmentar així el seu servici.

El programa Barris per l’Ocupació ofereix a la ciutadania informació i assessorament sobre tots els servicis que València Activa ofereix en matèria d’ocupació, formació i emprenedoria. A més, ofereix la possibilitat de rebre orientació personalitzada a través de personal expert en orientació professional que ajudarà i acompanyarà la persona interessada en el procés de recerca d’ocupació a través d’un itinerari personalitzat, ajustat al seu perfil i necessitats.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − disset =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic