40 anys fent valors Caixa popular

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l’espectacle flamenc ‘Libertino’

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l’espectacle flamenc ‘Libertino’
27/08/2016 -

Ball, cant i poesia conflueixen en Sagunt a Escena amb l’espectacle flamenc ‘Libertino’, de la companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé. En ‘Libertino’ la companyia parla de llibertat: “La llibertat del ball, del cant i de la poesia: tres sendes que es bifurquen i coincideixen contínuament al voltant d’una gàbia buida. Il·lustren aquest moment explosiu de la presa d’una decisió sense marxa arrere, inapel·lable: volar de la gàbia”.

‘Libertino’ és un ritual sobri i nu, poètic i evocador. Conta la vida que transcorre de cap a cap d’aquestes tres sendes en continu diàleg, creant moments màgics i obrint espais per a respirar, prendre aire i força abans de saltar una altra vegada al buit a la recerca de la nostra pròpia i insubornable llibertat personal.

On conflueixen els camins, els rius i altres corrents d’aigua. Una mena d’artistes creadors a través de la paraula i del ball s’endinsa en els contrastos més absoluts, traspassant qualsevol límit. Si hi ha quelcom que caracteritza la Companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé és la contínua cerca en la seua aposta per traspassar fronteres. El resultat sempre desemboca en un caràcter humà que es tradueix amb nitidesa i arriba a qualsevol espectador.

Ara s’aboquen a una unió amb artistes de maduresa i notables trajectòries per separat: Juntament amb ells, Juan José Amador -col·laborador en anteriors espectacles de la companyia-, un innovador constant i clar referent de la senda del flamenc. Completant l’escena, Fernando Mansilla i el seu univers poètic. L’espectacle compta també amb la posada en escena dissenyada per Antonio Godoy, la il·luminació de Carmen Mori, la música de Gabriel Vargas (interpretada per ell mateix a la guitarra i pel bateria Manuel Montenegro), i el vestuari realitzat per La Aguja en el Dedo.

‘Libertino’, de la Companyia Marco Vargas & Chloé Brûlé, va rebre recentment el Premi Lorca al Millor Espectacle de Dansa del Teatre Andalús i va estar entre els finalistes als Premis Max 2016 en les categories de Millor Autoria per a Marco Vargas, Chloé Brûlé, Juan José Amador i Fernando Mansilla; Millor Ballarí Principal per a Marco Vargas, i Millor Ballarina Principal per a Chloé Brûlé.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra