L’Ajuntament de València garantirà la col·laboració amb la justícia

L’Ajuntament de València garantirà la col·laboració amb la justícia
02/02/2017 -

L’alcalde Joan Ribó, a preguntes dels periodistes en relació amb l’entrada d’agents de l’UCO en Turisme VLC i Las Naves ha reiterat l’oferiment d’absoluta col·laboració per part de l’Ajuntament perquè la justícia complisca la seua funció i arribe fins a les últimes conseqüències.

“La justícia ha de complir la seua funció i li demanem que arribe a les últimes conseqüències, perquè si era veritat que hi ha hagut finançament il·legal en les passades campanyes electorals, algú estaria jugant amb les cartes marcades i açò en una democràcia és absolutament intolerable”, ha afirmat Joan Ribó en ser preguntat sobre l’ocorregut en Turisme VLC i Las Naves. Volem que la justícia faça el seu treball i ho faça bé, i per descomptat nosaltres col·laborarem absolutament”.

Ribó ha afegit que “s’està parlant d’una empresa que quan estàvem en l’oposició ja l’assenyalem i vam dir a la fiscalia que s’investigara”, i ha recordat que es tracta d’investigacions judicials que es duen a terme des que va eixir a la llum alimentat cas Taula, i també que aquest govern municipal,”des del primer moment es va mostrar disposat a col·laborar amb la justícia per a esclarir fets del passat”, segons ha dit Ribó.

Jordi Peris han insistit en eixa mateixa posició de total col·laboració amb la justícia. “Hem posat a la disposició de l’UCO tota la informació que teníem disponible”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra