caixa popular

L'Ajuntament manté el pagament a proveïdors per davall dels 5 dies

L'Ajuntament manté el pagament a proveïdors per davall dels 5 dies
20/04/2017 -

L’Ajuntament de València ha reduït el període mitjà de pagament a proveïdors a 4,19 dies, d’acord amb l’expedient de la intervenció de comptabilitat i pressupostos corresponent al període mitjà de pagament del mes de març del 2017, segons ha explicat el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar. “Es tracta del mes de març amb menor termini de pagament des del 2014, ja que en 2015 es va situar en 43,96 dies mentre que en 2016 ja vam aconseguir reduir-lo a 15,61”, ha precisat.

A més, Vilar ha destacat que València se situa “molt per davall del termini mitjà de pagament que estan registrant les corporacions locals”. Així, ha explicat que mentre que en l’exercici 2016 “la mitjana estatal va arribar als 62,43 dies, València va pagar amb una carència d’11,58”. “Hem consolidat la millora de la gestió, la qual cosa està permetent pagar als proveïdors i impulsar el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació”.

En un altre ordre de coses, ha manifestat que durant el primer trimestre del 2017 comença a donar “excel·lents resultats la inspecció tributària encetada per la Delegació d’Hisenda”. Respecte a l’IAE, ha destacat la recaptació “suplementària de més d’1,7 milions d’euros, mentre que l’ICIO supera els 2,1 milions d’euros”. Això demostra, en opinió de Vilar, que és “possible congelar els impostos i augmentar la recaptació gràcies a una bona gestió, de la qual la inspecció és part fonamental”.

Matrícula de l’IBI

Així mateix, ha apuntat que “a la matrícula base de 211 milions d’euros posats al cobrament de l’IBI, cal afegir prop de 20 milions més que s’ingressaran corresponents tant a l’actualització i regularització del cadastre com al cobrament d’endarreriments”. Vilar ha assenyalat que les dades sobre ingressos com el període mitjà de pagament “ens carrega de raó per a sol·licitar que immediatament se’ns permeta la reinversió del romanent en les obres i servicis que necessita la ciutat”. “Els 42 milions d’euros del romanent suposen, a més, una locomotora econòmica per a la creació de llocs de treball”, ha sentenciat.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dos =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata