40 anys fent valors Caixa popular

L’Ajuntament facilita la tasca dels artistes fallers

Foto: worldaroundtrip

L’Ajuntament facilita la tasca dels artistes fallers
31/01/2017 -

L’Ajuntament de València, a través de la regidoria d’Espai Públic, ha respost favorablement a la petició realitzada pel Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, i ha autoritzat als artistes fallers que porten a terme el seu treball en les Naus de la Ciutat de l’Artista Faller, l’ocupació puntual de part de les voreres de les vies públiques on s’ubiquen aquestes Naus (carrers Del Foc, Vicent Canet, Carlos Cortina, Marquesa Paterna del Camp i Sánchez Arjona) per tal d’ubicar temporalment ninots durant el seu procés d’assecament, garantint sempre el trànsit públic i el pas de vianants i de vehicles.

A l’hora de tramitar aquests permisos l’Ajuntament ha tingut en compte els requeriments i condicions que han determinat tant la Policia Local com els servicis d’emergència. A més, els ninots i altres elements que ocupen la vorera hauran de quedar arreplegats en l’interior de les Naus diàriament quan finalitze l’horari de treball dels Artistes Fallers.

“En el marc de l’acord per revitalitzar la Ciutat Fallera de la ciutat de València des de la regidoria hem volgut facilitar al màxim la tasca dels artistes fallers de la ciutat. Per a nosaltres el caràcter gremial d’aquest col·lectiu i el potencial que té quant a llocs de treball i d’economia local és importantíssim, per això busquem potenciar el seu treball amb aquesta mesura”, ha explicat el regidor d’Espai Públic, Carlos Galiana.

Galiana ha dit que “el Govern de la Nau és dialogant i està obert a les propostes de la ciutadania i dels diferents sectors productius de la ciutat, com en aquest cas, que s’ha dut a terme la proposta del Gremi d’Artistes Fallers”. En eixe sentit Galiana ha agraït públicament la seua proposta i ha mostrat la seua predisposició “a continuar treballant conjuntament en tot el que siga possible per revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller”.

tags


gestion de talento
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − three =

toalletes
neteja viaria
navidad 2017
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra
bon nadal rafelbunyol
fireta de nadal quart de poblet