Continuen els Concerts de Vivers

06/07/2016 -

Després d’un notable cap de setmana, els concerts en Vivers, una de les activitats emblemàtiques de la Gran Fira de València, van tornar ahir a les deu de la nit, amb la presència en l’escenari del grup xilé Quilapayún i el seu compatriota, el cantautor Lucho Roa.

Quilapayún, la banda pionera de la Nova Cançó Xilena, que va compartir creativitat i cançons amb Víctor Jara i que va patir l’exili a França després del colp d’estat de Pinochet, celebra el seu aniversari amb una gira que celebra els seus cinquanta anys i que compta amb València entre les seues destinacions.

Durant les seues cinc dècades de trajectòria, Quilapayún ha gravat més de 40 discos i ha rebut nombrosos reconeixements, entre els quals es troben la distinció que els va atorgar en 1994 l’Organització d’Estats Americans (OEA) i el Consell Interamericà de Música en el seu màxim grau.

Actualment, la banda està formada per Carlos Quezada, Hernán Gómez, Hugo Lagos, Guillermo García, Seba Quezada, Ismael Oddó i Ricardo Vegas.

Al seu costat participarà en el concert Lucho Roa, artista xilé estudiós del folklore llatinoamericà i resident a Espanya des de 1995. Roa ha participat en nombrosos projectes solidaris i de cultura popular a la Comunitat Valenciana i ha musicat, entre altres poetes, Rafael Alberti, Mario Benedetti i Vicent Andrés Estellés.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra