Augmenta el nombre d'alumnes inscrits en les escoles esportives

Augmenta el nombre d'alumnes inscrits en les escoles esportives

El nombre d’alumnes inscrits en les Escoles Esportives Municipals de València ha crescut un 7% en el curs 2017-2018, respecte a la temporada passada. En total 500 escolars més s’han apuntat a les activitats formatives que s’imparteixen en els centres educatius de la ciutat, passant de 5.996 a 6.433 alumnes.

El creixement en el nombre d’alumnes i alumnes el lideren les modalitats esportives d’Activitat Física i de Base, preesport i escacs. L’increment també és notable quant a la xifra de xiquetes inscrites. En aquest sentit, les dades reflecteixen una pujada del 10% respecte al curs 2016-2017, de manera que el nombre d’alumnes passa de 2.588 a 2.865 durant aquest curs.

En l’actualitat, les Escoles Municipals estan presents en 100 centres escolars de la ciutat i ofereixen un total de 22 disciplines esportives diferents, després de la inclusió, a l’inici del curs, de les modalitats de rugbi i triatló.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “treballem perquè les escoles esportives municipals siguen l’instrument adequat que permeta la pràctica de l’esport a totes les xiquetes i xiquets valencians. És gratificant comprovar que cada vegada són més els xiquets i les xiquetes que participen en elles”.

Les Escoles Esportives Municipals ofereixen la possibilitat d’iniciar als més xicotets en la pràctica esportiva, amb la facilitat de poder realitzar-ho en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en algunes instal·lacions esportives municipals.

Totes les classes s’imparteixen en dies laborables i en horari no lectiu, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares i mares treballadores amb fills en edat escolar. A més, amb l’objectiu d’afavorir la inclusió, tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 2 =