caixa popular

Conveni per a facilitar l’atenció piscopedagògica a l’alumnat del col·legi Sedaví

Conveni per a facilitar l’atenció piscopedagògica a l’alumnat del col·legi Sedaví
26/10/2017 -

L’alcalde de Sedaví Josep Ferran Baixauli, amb els directors del Col·legi Sedaví José Julio Molina i Alejandra Molina, van signar un conveni per a facilitar l’atenció psicopedagògica a l’alumnat del centre, 2n cicle d’Educació infantil i Primària. Els alumnes de 3 i 4 anys seguiran sent atesos per la professional/tècnica del Gabinet Psicopedagògic Municipal.

Segons explica la regidora d’Educació Filo Baixauli “L’ajuntament aposta, malgrat ser una competència impròpia, per l’equitat de tot l’alumnat/xiquets/tes del municipi. Després de trobar-se una necessitat evident en aquest servei”. Aquest fet suposa que l’atenció a l’alumnat augmenta de 3 hores i mitja fins a quinze hores setmanals.

L’ajuntament, amb la col·laboració de la direcció del centre i l’AMPA, han treballat per aconseguir aquest conveni de col·laboració, on la psicòloga que s’incorpora te les següents funcions: l’atenció a la diversitat, orientació individual, assessorament grupal, col·laboració i coordinació en tasques d’intervenció logopèdica.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + nou =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic