Arriba la primera edició de la Fira del Llibre de Llíria

La regidoria de Cultura organitza del 15 al 17 de setembre aquesta trobada entre llibreters, escriptors i veïns en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel

Arriba la primera edició de la Fira del Llibre de Llíria

Del 15 al 17 de setembre, Llíria celebrarà per primera vegada la Fira del Llibre, un esdeveniment pioner en la localitat que congregarà a comerços, llibreries, escriptors i veïns, i en el qual els protagonistes indiscutibles seràs els llibres i la lectura.

Des de la regidoria de Cultura, amb el Club de Lectura “Germana de Boix” i Edeta editorial, s’ha apostat per un nou esdeveniment de promoció cultural en el marc de la Fira i Festes de Sant Miquel, aprofitant l’ambient i afluència de visitants durant aquests dies festius.

D’aquesta forma, la primera edició de la Fira de Llibre de Llíria arriba carregada d’activitats per a totes les edats: exposició i venda de llibres, presentacions de noves obres i signatura de llibres, tallers infantils, visites temàtiques al voltant del patrimoni i la literatura locals, i un concurs d’il·lustració de marcapàgines.

Aquesta primera edició compta amb la participació de les llibreries Bibliomanía, Pinazo, Happy Poise, Clarión, Tovar, Bibliocafé, Sambori i Berlín; a més de les editorials Sargantana, Alupa, Edeta i Denes. Un conjunt d’expositors pels quals passaran al voltant de trenta escriptors.

La I Fira del Llibre de Llíria arrencarà divendres que ve, 15 de setembre, a partir de les 18 hores, fins a les 13:30 hores del diumenge dia 17.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + divuit =