Arriba a València el Certamen Internacional d’Arts Escèniques Contemporànies

Del 3 al 6 de novembre, els barris de Russafa i Cabanyal acolliran un gran nombre d’espectacles artístics

Foto: Barry Goyette

Arriba a València el Certamen Internacional d’Arts Escèniques Contemporànies
31/10/2016 -

El International Network for Contemporary Performing Art (IETM) arriba a la ciutat de València. Aquest esdeveniment, que se celebra dues vegades a l’any en una ciutat del món, connectarà a més de 500 col·lectius teatrals, i reunirà al voltant de 700 especialistes. Tot un gran esdeveniment cultural del qual podrem gaudir del 3 al 6 de novembre.

Sota el títol ‘Crossroads’, en referència a les cruïlles davant les quals es troba aquest sector i les possibilitats d’actuació de cara al futur, es debatran temes com el rol de l’artista en la societat actual, els models de suports de les institucions públiques o l’impacte social dels projectes culturals, entre altres.

No obstant això, també hi haurà molt espectacle que, especialment, es concentrarà en els barris valencians de Russafa i Cabanyal. Més de 44 activitats i al voltant de 22 actuacions de dansa, teatre i circ es concentraran en espais públics com el Teatre Rialto, Las Naves, el Teatre Musical, la Sala Escalante i Matilde Salvador, però també en espais privats com Carme Teatre, Sala Zircó o Teatre Círculo, entre altres.

Aquest certamen, considerat com una de les xarxes d’arts escèniques contemporànies més importants d’Europa, no solament permetrà construir relacions amb socis internacionals, sinó que posicionarà a València com un model cultural d’arts escèniques en l’àmbit local, nacional i internacional.

El IETM comptarà amb un pressupost de 250.000 euros, aproximadament, gràcies a la col·laboració del Ministeri de Cultura, la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de València.

I perquè no et perdes cap acte, pots consultar la programació punxant ací.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra