AppValència es renovarà per a millorar la qualitat de vida i la participació ciutadana

Les característiques innovadores de la renovada AppValencia facilitaran encara més la comunicació directa entre l’administració i el ciutadà

valencia.es

AppValència es renovarà per a millorar la qualitat de vida i la participació ciutadana
05/11/2016 -

La AppValència, que inicialment va ser desenvolupada íntegrament per tècnics municipals per a les principals plataformes mòbils, i que compta amb diferents guardons a nivell nacional, renova el seu disseny i usabilitat per a fer-la més intuïtiva, amigable i participativa a través de la seua integració amb les principals xarxes socials.

La nova AppValencia millorarà la comunicació personalitzada ciutadà-ajuntament perquè este dispose en temps real de tota la informació del seu interés i puga convertir-se en un actor actiu en la millora de la ciutat. AppValència estarà disponible en els principals idiomes i accessible des dels principals dispositius mòbils, incloent-hi smartwatches.

AppValència incorporarà més de 100.000 elements georefenciats i informació en temps real com l’ocupació de punts de lloguer de bicicletes, estat del trànsit, pròximes arribades d’autobús, parades de taxi, places lliures en aparcaments, gasolineres més barates, contenidors per a piles o oli usat més propers, activitats culturals, Falles, tràmits municipals, etc.

La iniciativa AppValència, premi a la “millor App Pública 2015”, s’emmarca en l’Estratègia 2020 del consistori i en el Pacte Local per la Innovació, que té entre els seus objectius “aconseguir que València es considere una ciutat smart, més sostenible, tecnològica, connectada, social, participativa i que cada dia oferix una major qualitat de vida”.

Una vegada llançada la nova AppValència es realitzaran diferents accions de difusió i comunicació perquè ciutadans i visitants puguen utilitzar-la gratuïtament.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra