L’escultor Andreu Alfaro rebrà un homenatge a l’institut que porta el seu nom a Paiporta

L’escultor Andreu Alfaro rebrà un homenatge a l’institut que porta el seu nom a Paiporta
03/02/2017 -

L’IES Andreu Alfaro de Paiporta ret homenatge hui a l’escultor que li posa nom. Aquesta iniciativa es portarà a terme amb el suport de tota la comunitat educativa, i comptarà amb l’assistència de familiars d’Alfaro, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, i l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, així com altres membres de l’equip de govern. L’acte començarà a les 19.30 hores.

Andreu Alfaro fou un prolífic pintor i escultor valencià, avantguardista en el seu estil, membre destacat del Grup Parpalló, i intel·lectual conscienciat amb la realitat cultural, artística i lingüística del País Valencià. Al llarg de la seua extensa carrera va exposar les seues escultures arreu del món, i també a casa, a València, Barcelona i Madrid. El seu tractament dels metalls va marcar tendència en l’art posterior a la seua esplendor i el feu mereixedor dels premis i reconeixements més importants. El 14 de desembre de 2012 va morir a Godella.

L’acte d’homenatge a Andreu Alfaro comptarà amb actuacions musicals a càrrec de l’alumnat del centre, així com la visita a una exposició preparada pels i les alumnes.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra