caixa popular

Amb una carambola, el Llevant és de Primera

Malgrat els dubtes que generen les probabilitats i de no dependre de si mateix, tot pot passar en el futbol

Amb una carambola, el Llevant és de Primera

Primera de les possibilitats de ser de primera. El Llevant pot dormir este cap de setmana en l’elit del futbol espanyol si es dóna la carambola. El conjunt granota no depén de si mateix però en este esport tot pot passar i si esta nit l’Oviedo guanya a l’Osca (a partir de les 20.00 hores) pot començar el somni. Per a açò, després de la hipotètica victòria del conjunt ovetense, el Llevant ha de guanyar la seua trobada davant el Cadis, el Getafe haurà de perdre demà dissabte davant el Nàstic i el Tenerife caure derrotat davant el Numància el diumenge.

Les caramboles existeixen però són complicades pel que el conjunt de Muñiz ha estat treballant durant tota la setmana per a aconseguir tres punts que lleven un cap de setmana a l’anhelada espera. El conjunt granota no es juga gens que no siga el seu propi ego, la possibilitat de seguir trencant rècords i sumar tres punts que facen possible l’ascens en el Ciutat de València la pròxima jornada. No obstant això, davant tindrà a un Cadis per al qual els punts seran com a or per a no perdre el deixant dels playoff, ja que la diferència entre el conjunt d’Álvaro Cervera (amb 53 punts) i l’Oviedo (52) o l’Osca (51) és escassa pel que un error li pot traure dels llocs d’honor. De la mateixa manera, la diferència amb el tercer (Tenerife, 54 punts) i la cambra (Getafe, 54) també és mínima pel que les possibilitats de pujar en la taula són viables.

w_900x700_12192735levante-cadiz24Juan Ramón López Muñiz cerca en el Ramón de Carranza una nova victòria després de l’empat davant el Reus a casa la passada jornada i la derrota davant el Getafe en la jornada 33. Per a esta ocasió, el tècnic no comptarà amb Iván i Rubén, per decisió tècnica; Natxo Insa, per acumulació de targetes i Lerma, que segueix recuperant-se de la lesió muscular que va patir davant el Mallorca.

En la prèvia de la jornada, el tècnic granota comentava sobre les possibilitats de l’ascens este cap de setmana que “com més prompte millor ho aconseguim millor. Seria ideal aconseguir-ho a casa, amb la teua afició, amb la teua família en la graderia. Però açò no vol dir que no vulguem guanyar a Cadis. Vull aconseguir-ho prompte. I aconseguir-ho ràpid i amb els meus seria la guinda. Però si ha de ser ràpid i sense els nostres, vindrem i ho celebrarem amb ells”. En referència al seu rival d’esta jornada, Muñiz explicava que el partit serà complicat com el que van viure davant el Reus. “Sabem que davant el Cadis hem de mantenir eixa línia d’intensitat, no perdre pilota, portar el joc on volem i on podem fer mal al nostre rival. Hem d’intentar manter la porteria a zero i arribar amb claredat. Sabem el que hem de fer per a guanyar. Arribem ben preparats físicament i amb les idees molt clares. El Cadis és un rival molt similar al Reus, es repleguen bé, et deixen jugar amb la pilota per a eixir a la contra… però sabem el que hem de fer”, argumentava el tècnic.ranota.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 2 =

oceanografic aniversario
mas mislata