Alzira acull la Biosfira un espai on podràs gaudir de productes ecològics i sostenibles

La capital de la Ribera reunirà 70 expositors de diferents àrees del sector

Alzira acull la Biosfira un espai on podràs gaudir de productes ecològics i sostenibles
18/05/2017 -

Hui s’inicia al parc de l’Alquenència la Biosfira, la primera fira de productes ecològics i sostenibles a la Ribera, que estarà fins el diumenge. La Biosfira, ha estat organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats, i té com a objectiu difondre l’ecologisme, la sostenibilitat i estils de vida saludables; una plataforma per impulsar i ficar en comú productors, distribuïdors, compradors, així com associacions i altres col·lectius amb la ciutadania d’Alzira com de la nostra comarca per potenciar els productes ecològics què reunirà un total de 70 expositors dividits en diverses àrees:

-BIOPEQUES, a través d’aquest espai, els més menuts també tenen cabuda en Biosfira, on gaudir de multitud d’activitats.

-BIOPONÈNCIES, un espai destinat a la reflexió de tots aquesll temes relacionsts amb la filosofia de la Biosfira amb diferents ponències i xarrades.

-AGRICULTURA ECOLÒGICA, un espai on els/les agricultors oferiran les seues fruites i verdures directament de la nostra terra.

-BIOEXPOSITORS, on podràs trobar una àmplia varietat de productes ecològics o de producció sostenible procedents de tots els sectors com ara l’artesania, salut, bellesa, mobilitat, energies renovables, etc.
-ORGANISMES I ASSOCIACIONS, un espai destinat a organismes oficials, associacions, ONGs, grups de consum i bancs de llavors.

-RESTAURACIÓ, on s’oferiran menús i tapes saludables elaborats amb ingredients ecològics.

-MÚSICA I ACTUACIONS, on trobar diferents actuacions musicals que amenitzaran durant aquest dies el transcurs de la Biosfira.

-BIOTALLERS, tallers i activitats com ioga en família, tallers de cuina, pilates, meditació, manualitats, etc.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra