caixa popular

Alzira acull la Biosfira un espai on podràs gaudir de productes ecològics i sostenibles

La capital de la Ribera reunirà 70 expositors de diferents àrees del sector

Alzira acull la Biosfira un espai on podràs gaudir de productes ecològics i sostenibles
18/05/2017 -

Hui s’inicia al parc de l’Alquenència la Biosfira, la primera fira de productes ecològics i sostenibles a la Ribera, que estarà fins el diumenge. La Biosfira, ha estat organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats, i té com a objectiu difondre l’ecologisme, la sostenibilitat i estils de vida saludables; una plataforma per impulsar i ficar en comú productors, distribuïdors, compradors, així com associacions i altres col·lectius amb la ciutadania d’Alzira com de la nostra comarca per potenciar els productes ecològics què reunirà un total de 70 expositors dividits en diverses àrees:

-BIOPEQUES, a través d’aquest espai, els més menuts també tenen cabuda en Biosfira, on gaudir de multitud d’activitats.

-BIOPONÈNCIES, un espai destinat a la reflexió de tots aquesll temes relacionsts amb la filosofia de la Biosfira amb diferents ponències i xarrades.

-AGRICULTURA ECOLÒGICA, un espai on els/les agricultors oferiran les seues fruites i verdures directament de la nostra terra.

-BIOEXPOSITORS, on podràs trobar una àmplia varietat de productes ecològics o de producció sostenible procedents de tots els sectors com ara l’artesania, salut, bellesa, mobilitat, energies renovables, etc.
-ORGANISMES I ASSOCIACIONS, un espai destinat a organismes oficials, associacions, ONGs, grups de consum i bancs de llavors.

-RESTAURACIÓ, on s’oferiran menús i tapes saludables elaborats amb ingredients ecològics.

-MÚSICA I ACTUACIONS, on trobar diferents actuacions musicals que amenitzaran durant aquest dies el transcurs de la Biosfira.

-BIOTALLERS, tallers i activitats com ioga en família, tallers de cuina, pilates, meditació, manualitats, etc.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 14 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou