caixa popular

"Allò que estem fent totalment nou a Espanya és integrar persones sordes"

Hackers & Founders celebra hui, 20 d’abril, la seua quarta edició a València

"Allò que estem fent totalment nou a Espanya és integrar persones sordes"
20/04/2017 -

Hackers & Founders naix a Silicon Valley i és la red de networking i comunitat d’empreniment més gran del món, amb presència a més de 45 països. Després d’haver funcionat a Madrid i Barcelona, arriba per primera vegada aquest any a València gràcies al patrocini de l’Associació de Joves Empresaris de València. Aquest mes d’abril, celebra el seu quart meet-up, que tindrà lloc a la seu de Social Nest.

H&F celebra els seus meet-ups o trobades el tercer dijous de cada mes. En cada esdeveniment es proposa un tema específic diferent, amb la finalitat que puguen participar – i interesar-se – persones de tot tipus de perfil i sector. La dinàmica general que segueix H&F és donar lloc a la presentació de tots els participants a través de tres preguntes: qui són, què fan i què necessiten. D’aquesta manera, a més d’aconseguir facilitar aquest primer contacte, H&F pot conéixer “quin tipus de talent  hi ha a València, què és allò que està necessitant aquest talent i quin tipus de contactes necessita” per poder “ajudar-lo amb els contactes”, tal i com ens explica Alin Enríquez, organitzadora de H&F.

La principal novetat d’aquesta quarta edició és que va a ser la primera trobada de networking accesible a persones sordes. La participació de Visualfy, primera empresa en desenvolupar una app per a persones sordes, ha sigut decisiva en aquest aspecte, ja que, com indica Alin, “vam adonar-se què ells no van a ningun esdeveniment emprenedor, no fan contactes, ni fan networking, ni fan relacions… perquè, generalment, no hi ha accessibilitat per fer-ho”. A partir d’ara, Visualfy patrocinarà un intèrpret de Llengua de Signes a tots els actes de H&F.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − dos =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata