“Allò que estem fent totalment nou a Espanya és integrar persones sordes”

Hackers & Founders celebra hui, 20 d’abril, la seua quarta edició a València

“Allò que estem fent totalment nou a Espanya és integrar persones sordes”
20/04/2017 -

Hackers & Founders naix a Silicon Valley i és la red de networking i comunitat d’empreniment més gran del món, amb presència a més de 45 països. Després d’haver funcionat a Madrid i Barcelona, arriba per primera vegada aquest any a València gràcies al patrocini de l’Associació de Joves Empresaris de València. Aquest mes d’abril, celebra el seu quart meet-up, que tindrà lloc a la seu de Social Nest.

H&F celebra els seus meet-ups o trobades el tercer dijous de cada mes. En cada esdeveniment es proposa un tema específic diferent, amb la finalitat que puguen participar – i interesar-se – persones de tot tipus de perfil i sector. La dinàmica general que segueix H&F és donar lloc a la presentació de tots els participants a través de tres preguntes: qui són, què fan i què necessiten. D’aquesta manera, a més d’aconseguir facilitar aquest primer contacte, H&F pot conéixer “quin tipus de talent  hi ha a València, què és allò que està necessitant aquest talent i quin tipus de contactes necessita” per poder “ajudar-lo amb els contactes”, tal i com ens explica Alin Enríquez, organitzadora de H&F.

La principal novetat d’aquesta quarta edició és que va a ser la primera trobada de networking accesible a persones sordes. La participació de Visualfy, primera empresa en desenvolupar una app per a persones sordes, ha sigut decisiva en aquest aspecte, ja que, com indica Alin, “vam adonar-se què ells no van a ningun esdeveniment emprenedor, no fan contactes, ni fan networking, ni fan relacions… perquè, generalment, no hi ha accessibilitat per fer-ho”. A partir d’ara, Visualfy patrocinarà un intèrpret de Llengua de Signes a tots els actes de H&F.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra