caixa popular

Alicia Moreno protagonitzarà una gran dansà solidària que recorrerà La Llotja per a ajudar a persones discapacitades

Alicia Moreno protagonitzarà una gran dansà solidària que recorrerà La Llotja per a ajudar a persones discapacitades
13/05/2017 -

La Falla Plaza Dr. Collado celebrarà demà diumenge dia 14 de Maig de 10.00 a 13.30 hores els XIX JOCS SOLIDARIS a benefici de sis Centres Ocupacionals de discapacitats psíquics de la província de València.

Un dels moments més destacats de la jornada serà la dansà que protagonitzarà a partir de les 12.30 hores la Fallera Major de València del 2016, Alicia Moreno, al costat de la seua Cort d’Honor, al costat de diversos membres d’aquesta centenària comissió, els homes que ballaran amb elles i Valçaina. El ball arrancarà en la plaça de la Companyia, a esquena de la Llotja, i des d’allí avançarà al costat del monument fins a la plaça Doctor Collado.

La programació dels Jocs Solidaris arrancarà a les 10.00 hores, amb la inauguració per part de les nostres falleres majors, Ramona Riedener i Ainhoa Lloris (infantil) i pel nostre president, To Fagoaga. A partir d’eixe moment, quedarà obert un mercat ambulant, en el qual cada centre ocupacional muntarà un lloc on posaran a la venda els articles que de forma artesana realitzen els seus alumnes.

A més, quedaran oberts el bar solidari amb preus populars i la tómbola, tot organitzat per la falla Doctor Collado a benefici dels centres. En l’esmentada tómbola se sortejaran regals donats pels comerços del barri i per diferents entitats, entre els quals destaquen samarretes el Llevant O. D.

Paral·lelament, hi haurà tot tipus de jocs per als més xicotets organitzats per Creu Roja amb la col·laboració de la delegació d’infantils de la falla. A més, tindran lloc els següents esdeveniments:

11.00 hores: Actuació del grup de ball de la falla Palmaret Alboraia.
11.45 hores: Actuació de l’associació cultural Valçaina,
12.30 hores: Espectacular dansà protagonitzada per la Fallera Major de València 2016, Alicia Moreno, i la seua Cort d’Honor.

Els centres ocupacions que participaran en la XVIII edició dels Jocs Solidaris són els següents:

C.O. La Torre-València
C.O. Llum Verda-València
C.O. Els Serrans-Villar del Arzobispo
C.O. Koynos-Godella
C.O. Tola-Silla
Associació Bona Gent-València.

En les 18 edicions anteriors, la comissió ha aconseguit recaptar un total de 49.012 euros, donats íntegrament a les entitats participants. Precisament, el nostre president, To Fagoaga, i la nostra Fallera Major, Ramona Riedener, van fer lliura la setmana passada als centres participants en 2016 dels 2017,20 euros arreplegats en aquest mateix esdeveniment (336,20 euros per cada centre).

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − cinc =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic