Alfafar engega el projecte "Què vull ser de major"

El principal objectiu és acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors. Així, professionals de diferents sectors acudiran als col·legis d’Alfafar per a explicar les seues experiències i resoldre els dubtes dels xiquets i xiquetes

Alfafar engega el projecte "Què vull ser de major"

La Policia Local d’Alfafar, juntament amb l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar, han engegat el projecte “Què vull ser de major”, per a motivar als xiquets i xiquetes del municipi a aconseguir ser el que desitgen de majors.

Este projecte es realitza municipalment i té com a principal objectiu acabar amb l’absentisme escolar mostrant a l’alumnat els passos que han de seguir per a convertir-se en allò que desitgen ser de majors.

En una primera presa de contacte amb el projecte, els col·legis i l’institut del municipi van demanar als alumnes i alumnes de 6º de Primària i 1º de Secundària que feren una redacció on explicaren allò que els agradaria ser de majors. Cada col·legi va escollir dues redaccions basant-se en les professions més demandades per l’alumnat. Les professions preferides van ser aquelles relacionades són el sector de la salut, el sector jurídic, les noves tecnologies i la seguretat ciutadana.

La Policia Local i el personal de l’àrea de Benestar Social s’ha encarregat de localitzar als diferents professionals, seleccionats pels xiquets i xiquetes, perquè visiten els col·legis de la localitat podent així donar a conéixer la seua labor i com han arribat a desenvolupar-se com a professionals dins del seu sector. L’alumnat podrà traslladar les seues preguntes als i les professionals per a conéixer en primera persona tot allò que els inquiete.

Este projecte forma part d’una campanya de conscienciació que vol traslladar als xiquets i xiquetes dels diferents centres educatius del municipi la importància d’assistir a les classes i estudiar, fomentant així la motivació pels estudis.

tags

ciudadanos fallas
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 5 =