caixa popular

Alfafar presenta la Guia Comercial per a 2017

Les noves tecnologies són les protagonistes d’aquesta guia preparada per a fomentar el comerç local

Alfafar presenta la Guia Comercial per a 2017
20/12/2016 -

Des de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha presentat la Guia Comercial per al pròxim any 2017.

En esta presentació s’han explicat les novetats d’esta quarta guia que ha sigut creada per a acostar el comerç local als veïns i veïnes d’Alfafar sota el lema “Tot el que pugues necessitar, està a Alfafar”. En el municipi existeixen molts comerços dividits en diferents sectors oferint un ampli ventall de productes i serveis, disposats al servei de la població.

Els comerços estan distribuïts en diferents àrees, moda i complements, joieria, rellotgeria, compravenda d’or, material esportiu, bars i restaurants, menjades per a portar, clíniques i metges, farmàcies i parafarmàcies, òptiques, centres d’estètica, supermercats, carns, embotits i ous, fruites i verdures, pa i pastisseria, congelats, decoració i interiorisme, joguets i articles de festa, papereria, llibreria, premsa i quiosc, informàtica i consoles, publicitat, màrqueting i esdeveniments, estancs i loteries, merceria, componiment i tintoreria, floristeria, jardineria i productes agrícoles, ferreteria, drogueria i productes de neteja, manteniment, venda, reparació i recanvis, gimnasos, boleres i centres esportius, serveis immobiliaris, gestoria i assessories, agència de viatges, hotels, hostals i pensions, serveis professionals, serveis de formació, grans superfícies, centre comercial parc Albufera, centre comercial Carrefour, centre comercial MN4, Mercat Municipal.

En esta presentació, s’ha mostrat una nova eina que s’ha instal·lat en la mateixa guia de paper, es tracta d’un codi QR on les i els usuaris de la mateixa poden accedir al Portal del Comerciant de l’Agència de Foment i Innovació Comercial de l’Ajuntament d’Alfafar. D’esta manera es vol apostar per l’ús de les noves tecnologies en el comerç, promovent la utilització de les mateixes per a facilitar nous processos d’innovació comercial.

Este QR permetrà que el mapa d’ubicació dels comerços estiga en constant actualització, així com les dades de les mateixes dades del comerç. A més facilita la localització dels establiments gràcies a la seua compatibilitat amb sistemes GPS. A més de les informacions destacades relatives al comerç local.

Esta guia comercial queda a la disposició de tots els veïns i veïnes del municipi perquè puguen trobar allò que necessiten sense necessitat d’eixir del mateix municipi fomentant el comerç local.

tags


festival iberliria 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =