Alfafar pot emetre a partir de hui el Carnet Jove entre els seus joves

Alfafar pot emetre a partir de hui el Carnet Jove entre els seus joves

L’Ajuntament d’Alfafar ha subscrit un conveni de col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), que permet l’emissió del Carnet Jove a Alfafar.
Amb la subscripció del conveni s’apropa als i les joves del municipi el programa Carnet Jove per poder treure el màxim profit al temps lliure i obtenir al seu torn importants descomptes, facilitant a tots i totes les joves d’Alfafar la seva mobilitat, intercomunicació i l’accés a béns i serveis.
Els veïns i veïnes amb edats compreses entre els 14 i 30 anys que ho desitgin podran obtenir a partir del 15 de juliol al Centre d’Informació Juvenil – Espai Jove d’Alfafar, situat a la Plaça Sequer de Nelot, el seu Carnet Jove per poder beneficiar-se dels avantatges de tenir-ho.
A través d’aquesta iniciativa la regidoria de Joventut pretén facilitar l’accés dels i les joves a activitats, béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars, així com afavorir la igualtat d’oportunitats entre els i les joves. En aquest sentit l’Ajuntament d’Alfafar oferirà descomptes en les activitats i cursos organitzats per l’àrea de Joventut per a aquelles persones que presenten el Carnet Jove.

tags

gva

plataforma per la lengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =