La Corporació Municipal d'Alfafar visita les instal·lacions de la Policia

La Corporació Municipal d'Alfafar visita les instal·lacions de la Policia

Part de la Corporació Municipal d’Alfafar ha visitat les noves instal·lacions de la Policia Local del municipi, després que s’instal·laren en elles, fa uns tres mesos.

La fi d’aquesta visita ha sigut veure in situ el millor funcionament de la Policia Local d’Alfafar, la seua adaptació i les millores que ha suposat aquest canvi, on destaca la gran capacitat d’atenció al públic i la privadesa de les persones que fins allí es desplacen per qualsevol motiu.

L’Edifici Tauleta en el carrer Nou d’Octubre, s’ha realitzat seguint els criteris d’Eficiència Energètica requerits per la Diputació de València regits per la legislació europea, que obliga al fet que per a l’any 2020 s’haja d’estalviar un 20% en consum d’energia primària en els edificis que es construïsquen a partir d’aquesta data, sent edificis considerats d’emissió quasi nul·la.

L’edifici ha sigut dotat d’aerotermia fotovoltaica, il·luminació LED i un sistema domòtic, aconseguint un edifici intel·ligent que s’adapta a les diferents situacions d’il·luminació o temperatura de l’edifici.

Aquest canvi d’ubicació ha sigut molt funcional tant per a la Policia Local com per als Jutjats, ja que ara la població disposen de privadesa a l’hora de realitzar les seues gestions, millorant alhora l’activitat de cadascun d’aquests organismes.

A més, en aquest edifici es compta amb una Sala de Juntes per a ús de la població d’Alfafar. En ella poden fer-se xarrades dirigides a les i els xicotets del municipi, també a pares i mares, especialment per a conscienciar i prevenir a la població. L’edifici també disposa d’una Sala de Mediació, donant facilitats a una de les tasques més importants que exerceix la Policia Local d’Alfafar amb la població, mantenint la intimitat de les persones afectades en els diferents temes que puguen tractar-se.

L’empresa constructora BECSA ha sigut l’encarregada de dur a terme la rehabilitació d’un dels primers edificis de la Província en eficiència energètica, al costat de l’arquitecte, Paco Tarazona. A més de seguir amb els criteris d’eficiència energètica, s’ha adaptat l’edifici a les persones amb diversitat funcional.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 16 =