Alfafar organitza 5 nous cursos per als joves del municipi

S’ha organitzat un cicle de cursos per a joves que desitgen formar-se com a monitors o monitores de temps lliure infantil i juvenil i en animació juvenil. Les i els interessats podran rebre més informació i inscriure’s als cursos en el Espai Jove d’Alfafar-CIJ

Ajuntament d'Alfafar

Alfafar organitza 5 nous cursos per als joves del municipi
15/01/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha organitzat un any més un cicle de cursos per a joves que desitgen formar-se com a monitors o monitores de temps lliure infantil i juvenil i en animació juvenil.

Esta proposta s’ha fet en col·laboració amb els centres juvenils d’altres tres municipis, Albal, Benetússer i Sedaví, ja que les i els joves d’estes localitats comparteixen l’espai on treballen i estudien.

Els cursos estaran formats per dos cursos de monitor o monitora d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, un amb inici a mitjan febrer, a realitzar a Alfafar i Sedaví, i un altre a l’octubre, a realitzar a Albal i Benetússer.

Estos cursos serviran per a capacitar als i les joves que ho realitzen a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització.

D’altra banda, es pretén realitzar tres cursos de formació permanent, que tenen com a objectiu facilitar l’especialització en matèria d’animació juvenil. Es tracta d’un curs sobre “el menjador escolar”, a impartir al febrer a Benetússer, un curs sobre “Educació i esport” al maig a Albal, i un tercer curs sobre “seguretat en Internet”, en el mes de novembre a Alfafar.

Les i els destinataris principals d’estos cursos són joves dels quatre municipis promotors, que complisquen els requisits que estableix l’IVAJ. Si escau, les places vacants poden ser ocupades per altres persones.

Les i els interessats podran rebre més informació i inscriure’s als cursos en el Espai Jove d’Alfafar-CIJ, el Casal Jove d’Albal, el Centre d’Informació Juvenil de Benetússer i el Casal Jove de Sedaví.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra