40 anys fent valors Caixa popular

Alfafar celebra la primera macrodespertà del municipi

Esta nova activitat festiva s’ha organitzat des de l’Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera i va tenir un gran acolliment per part de les comissions falleres. En ella han participat les Falleres Majors d’Alfafar, el President Infantil i el regidor de Falles

Ajuntament d'Alfafar

Alfafar celebra la primera macrodespertà del municipi
07/03/2017 -

Diumenge passat 5 de març Alfafar va celebrar la primera macrodespertà emmarcada en les activitats falleres del municipi.

Aquesta nova activitat festiva s’ha organitzat des de l’ Ajuntament d’Alfafar i la Junta Local Fallera i va tenir lloc sota la normativa exigida per part de la Delegació del Govern.

La primera macrodespertà ha sigut un èxit en el qual han participat 149 fallers i falleres pertanyents a les set comissions d’Alfafar.

Tant les persones participants, com els i les alfafarenyes que han eixit al carrer, han pogut gaudir d’esta celebració plena de pólvora, que van omplir els carrers del recorregut de soroll per a anunciar que les falles s’acosten.

En ella han participat la Fallera Major d’Alfafar, Ana María Fernández, la Fallera Major Infantil, Sara García, i el President Infantil, Gonzalo Espinar Gómez, acompanyats del regidor de Falles, Eduardo Grau.

Tots els i les participants posseïen el títol de Consumidor Reconegut com a Experts (CRE) que s’exigeix per a este tipus d’actes, un permís que és obligatori per a l’ús d’articles pirotècnics.

El regidor de Falles, Eduardo Grau, destaca que “és la primera vegada que es realitza una macrodespertà en el municipi i espere que este tipus d’actes s’implementen cada vegada més en la tradició fallera d’Alfafar.”

Amb este nou acte faller, el municipi ha pogut gaudir d’un matí ple de so i olor de pólvora que anuncia la imminent arribada de la setmana fallera.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra