Alfafar ja compta amb una Coordinadora de Moros i Cristians

La Coordinadora, gràcies a la qual s’impulsa la participació ciutadana, va debutar en la Fira Medieval en honor a Sant Sebastià amb la seua primera desfilada oficial

Ajuntament d'Alfafar

Alfafar ja compta amb una Coordinadora de Moros i Cristians
19/01/2017 -

La Coordinadora de Moros i Cristians d’Alfafar naix després d’una proposta per part de les files, comparses i entitats culturals d’Alfafar en les quals es demanava la creació d’esta figura. Serveix per a millorar l’organització en les desfilades, per a presentar la capitania i celebrar en comú el “mig any” de Moros i Cristians.

La Coordinadora va debutar en la Fira Medieval en honor a Sant Sebastià amb la seua primera desfilada oficial. A més, participarà amb una increïble desfilada de Moros i Cristians en el pròxim Mercat Medieval del barri Orba en el mes de maig.

Esta Coordinadora naix amb l’objectiu de fomentar la festa de Moros i Cristians acostant-la a la població perquè tots els veïns i veïnes puguen conéixer-la de prop i gaudir d’ella.

‘Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, va assistir a l’acte de capitania i va expressar la seua satisfacció: “És una bona iniciativa perquè s’aposte per la cultura de Moros i Cristians en la localitat d’Alfafar i es puguen incorporar noves entitats culturals, files i comparses a les ja existents”.

Amb este fet s’impulsa també la participació ciutadana, ja que les activitats i desfilades són organitzats pels i les veïnes pertanyents a estes entitats culturals, files i comparses.

Amb el naixement d’esta Coordinadora de Moros i Cristians es pretén coordinar a les tres files i comparses del municipi: la comparsa mora “Al-Hora”, les files de “Cristianos Damas Templarias i Caballeros Templarios” i la comparsa cristiana “Guerreros Defensores”, en col·laboració amb les entitats culturals que promouen esta festa.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra