40 anys fent valors Caixa popular

Alfafar engega una nova edició del seu Estiu Lúdic

Alfafar engega una nova edició del seu Estiu Lúdic
12/07/2016 -

Comença a Alfafar la cinquena edició del programa social Estiu Lúdic. Un projecte que conjuga oci, alimentació i educació en hàbits saludables per als i les menors d’entre 3 i 18. Enguany el projecte consolida els bons resultats obtinguts en anys anteriors.

L’objectiu és que els xiquets i xiquetes que participen d’aquest programa s’adapten al període estival en un ambient divertit i educatiu. L’estructura del programa 2016 serà el coneixement de la història del seu entorn comunitari, allò que ha portat a Alfafar a ser el que és. S’inclouen activitats lúdiques comunes a l’estiu com anar a la piscina, excursions educatives, festes, jocs cooperatius, esports, teatre, etc. Aquestes estaran basades en la consolidació de l’esport com a pràctica saludable i en el reforç dels coneixements i continguts treballats durant el curs escolar.

Alhora que es compleixen aquests objectius,Estiu Lúdic proporcionarà el servei “Menjador Col·labora”. En aquesta edició, els xiquets rebran un esmorzar i un menjar diàriament durant els mesos de juliol i agost.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra