Alfafar agraeix el treball realitzat pels joves de 'La Dipu Et Beca'

Alfafar agraeix el treball realitzat pels joves de 'La Dipu Et Beca'

L’Ajuntament d’Alfafar ha acomiadat un any més als i les joves participants en el programa “La Dipu Et Beca” impulsat per la Diputació de València.

Han sigut dos mesos, juliol i agost, els que han estat treballant en diverses àrees i a manera de comiat, s’ha celebrat un acte en el Saló de Plens del Consistori. En aquest acte s’ha fet lliurament a cada becat o becada una carta de recomanació per a la seua futura inserció laboral i un diploma acreditatiu on es reconeix el treball dut a terme en l’Ajuntament. Diferents regidors i regidores han estat presents en aquest acte on se’ls ha agraït i felicitat pel treball realitzat i la seua implicació en el mateix. Desitjant-los el millor per als pròxims anys tant en l’àmbit acadèmic com a professional.

Les beques que ha oferit l’Ajuntament d’Alfafar aquest estiu han estat destinades a les àrees d’infància, joventut, esports i benestar social, sanitat, educació, AEDL, comunicació, cultura i Policia Local. Aquesta iniciativa ha permés que les i els joves que han gaudit d’aquesta beca hagen pogut posar en pràctica l’aprés durant el curs, així com adquirir experiència i formació laboral en àrees properes als seus corresponents estudis.

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’agraeix la implicació de les i els becaris i se segueix apostant per oferir aquest tipus d’oportunitats dirigides a la joventut.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 8 =