caixa popular

Alfafar crea un conveni de col·laboració laboral amb Carrefour

Alfafar crea un conveni de col·laboració laboral amb Carrefour
29/01/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar, en la seua incansable tasca de poder ajudar als veïns i veïnes d’Alfafar que es troben en cerca activa d’ocupació, ha signat amb l’empresa Carrefour un conveni de col·laboració laboral.

L’objectiu d’aquest conveni és poder oferir al centre comercial persones capacitades per a desenvolupar les diferents tasques que es necessiten des de Carrefour. L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del municipi serà l’encarregada de seleccionar a les persones que més s’ajusten a les necessitats de l’empresa, per açò, els veïns i veïnes interessats i capacitats per a realitzar treballs d’atenció al client, caixa o reposició, entre altres, hauran d’estar inscrits en aquesta agència local, que se situa en la Plaça Corts Valencianes (barri Sant Jordi), per a poder estar dins de la borsa de treball local.

Dins d’aquest conveni, entra un seguiment per ambdues parts del procés de selecció i dels resultats de la contractació a través d’un feedback periòdic.

D’aquesta manera Carrefour mostra el seu interés per col·laborar en la contractació de veïns i veïnes d’Alfafar. I per la seua banda, l’Ajuntament d’Alfafar, mostra novament el seu esforç i dedicació amb les empreses de la zona comercial amb la finalitat de beneficiar a les i els alfafarenses en la seua cerca activa d’ocupació.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes rafelbunyol
festes alcasser 2018
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic