caixa popular

Alfafar va ser seu del XXV Concurs Internacional de Cant d’aus del Club Malinois

En la categoria d’equips la guanyadora ha sigut Maite Mateos i en la d’individuals Ramón Monfort. En esta ocasió han participat 352 exemplars procedents de diferents punts geogràfics de tota Espanya

Alfafar va ser seu del XXV Concurs Internacional de Cant d’aus del Club Malinois
26/01/2017 -

El Club Malinois Alfafar ha celebrat el XXV Concurs Internacional de Cant del Club Malinois Alfafar.

Enguany s’ha comptat amb la presència del Jutge Pieters Joris pertanyent a la K.N.B.B de Canaris de Canto Malinois a Bèlgica.

Durant este concurs han participat 352 exemplars de diferents punts geogràfics de tota Espanya amb 39 expositors procedents de València, Albacete, Alacant, Murcia, Tarragona, Barcelona, Orense, Cádiz, C. Real, Sevilla, Madrid, Àlaba, i Soria.

Els premiats per equips en esta edició han sigut: en primera posició, Maite Mateos Fernández (Jerez de la Fra. – Cádiz) amb un total de 467 punts. En segon lloc, Rafael Mateos Bernal (Jerez de la Fra.- Cádiz) amb un total de 432 punts. I finalment, Fernando Eixit Regueró (Sevilla) amb un total 455 punts.

En la categoria individual els guanyadors han resultat: en primera posició el participant Ramón Monfort Sánchez (Mislata – València) 123 punts. En segona posició Rafael Mateos Bernal (Jerez Fra. – Cadis) amb 120 punts. I en tercera posició Tomás Caballero Cualladó (Catarroja – València) 120 punts.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 12 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou