Alfafar aposta pels joves

Alfafar aposta pels joves
16/09/2016 -

L’Ajuntament d’Alfafar aposta pels i les joves. Prova d’açò són les diferents mesures engegades per a millorar la intermediació laboral i l’ocupabilitat dels i les joves del municipi.

Després de deu mesos de funcionament del projecte d’impuls de l’Espai Jove, s’han implementat, entre altres coses, les accions per a la millora de la intermediació laboral i l’ocupabilitat dels i les joves d’Alfafar. En el marc del programa SIJ+Garantia Juvenil, s’han atés a 86 joves per a la inscripció en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En coordinació amb l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local d’Alfafar, s’ha reforçat el servei d’assessorament, informació i acompanyament de joves en cerca activa d’ocupació.

Este projecte per a impulsar el Centre d’Informació Juvenil, Espai Jove, està treballant línies d’acció dirigides a desenvolupar i promoure actuacions en les quals els veïns i veïnes d’entre 14 i 30 anys del municipi puguen estar interessats i vulguen participar d’elles. Es vol d’esta manera, connectar este servei amb les necessitats d’interessos dels i les joves, servint de referent per a la població jove en matèria d’informació, formació, activitats i serveis per a la joventut, en un entorn on es treballa per a ells i elles.

L’Espai Jove és un espai que té la joventut, un lloc on acudir, on hi ha un entorn especialment dedicat a tots ells i elles. Així, l’Espai es configura com un espai en el qual els i les joves troben satisfetes les seues necessitats i puguen accedir a serveis i activitats que els resulten del seu interés, impulsant amb açò el desenvolupament íntegre i saludable de la població jove.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra