"Més vida als anys" d'Alfafar celebra la seua fi de curs

"Més vida als anys" d'Alfafar celebra la seua fi de curs

El programa “Més vida als anys” ha celebrat un any més la seua fi de curs en el Complex Esportiu Municipal d’Alfafar.

Les i els majors de 65 anys que viuen a Alfafar i participen d’aquests tallers durant l’any, han dut a terme diferents exhibicions per a mostrar al públic assistent tot l’aprés durant el curs. Balls de saló, tallers de taitxí o gimnàstica de manteniment, entre altres.

En finalitzar les exhibicions totes i tots els participants han gaudit d’un berenar a l’aire lliure on han gaudit dels companys i companyes de taller.

Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar va assistir com a espectador de les exhibicions, acompanyat de part de l’Equip de Govern, i considera que aquests tallers són molt importants per a l’envelliment actiu i saludable dels veïns i veïnes d’Alfafar, podent practicar exercici tant físic com a mental.

“Més vida als anys” és un projecte que va nàixer perquè les persones majors de 65 anys pogueren gaudir de diferents tallers que conjuguen l’activitat física, la salut mental i les relacions socials. Amb l’objectiu d’afavorir l’envelliment actiu per a aconseguir una millor qualitat de vida.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =