Alcàsser, pressupostos 2017

24/07/2017 -

L’altre dia vaig llegir en un article d’opinió que “cap govern local té prou legitimitat per aprovar i executar un pressupost en contra del Ple”, apreciació en la que estic d’acord, però després de la tramitació, negociació i desestimació dels Pressupostos 2017 de l’Ajuntament d’Alcàsser em fa reflexionar.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alcàsser, amb la responsabilitat de la gestió i amb “minoria absoluta” vàrem presentar en gener de 2017 un esborrany de pressupost, convidant als 4 grups municipals; PP, C’S, Gent d’Alcàsser i Compromís, a fer propostes i esmenes per tal de elaborar el pressupost definitiu que aniria a Ple. Després de dos mesos de converses amb alguns grups i de silenci per part d’altres, i amb la incorporació de totes les propostes realitzades fins eixa data al document definitiu, es va portar a Ple, rebutjant-se aquest fins i tot pels grups que havien incorporat les seues propostes, amb uns arguments prou dèbils, bàsicament el no pel no.

Tornarem a obrir altra ronda de consultes i negociacions, per tal de salvar el pressupost 2017, i després d’acceptar quasi totes les propostes del document presentat per un dels grups, algunes propostes es modificaren ja que no eren legals tal com s’havien redactat i proposat, ens trobem amb la mateixa negativa a l’aprovació, al·legant que les modificacions d’alguna de les propostes presentades “no respectaven els objectius fonamentals per els que el Grup Municipal les vàrem presentar” (recordem que no s’ajustaven a la legalitat vigent).

Així que, després de mig any de feina, de converses i de propostes negociades i acceptades, Alcàsser no tindrà pressupost per al 2017. Estem treballant amb pressupost prorrogat, amb les oportunes i necessàries modificacions del mateix per a que les persones del nostre poble no patisquen esta situació tant kafkiana, esperant que al pressupost 2018 no li afecte el mateix mal.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra