caixa popular

Alcàsser viu una nit d'espectacle

La cita tindrà lloc en la Llar dels Jubilats d’Alcàsser

Alcàsser viu una nit d'espectacle
05/08/2017 -

Aquest dissabte, 05 d’agost, Alcàsser es prepara per a gaudir d’una vetlada diferent. I és que la Filà Els Guardians De la Torre d’Alcàsser han preparat una nit d’espectacles amb sopar, en el qual els veïns d’aquesta localitat valenciana tindran l’oportunitat de viure una nit carregada de música, humor i bona companyia.

La cita començarà a les 22.00 hores en la Llar dels Jubilats d’Alcàsser, amb un preu de 12 euros per a aquells que vulguen gaudir del sopar i l’espectacle, i de 5 euros per als quals preferisquen assistir només a l’espectacle. I és que després del sopar, arribarà el torn d’Ora Marítima, que presentarà el seu nou projecte musical para, després, donar pas al nou espectacle de Pau Blanco. Sota el nom ‘Posa’m un barrejat’, farà gaudir als assistents amb els seus monòlegs carregats d’humor, sàtira i crítica social.

Sens dubte, una bona opció per a anar preparant-se per a les festes d’Alcàsser. I és que, des de l’Ajuntament, ja han informat que està obert el termini d’inscripció per a la tan esperada Festa de la Paella, que tindrà lloc el pròxim 18 d’agost en el Poliesportiu Municipal. El termini de les inscripcions acabarà el divendres 11 d’agost.


Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata