caixa popular

Alcàsser, més que un poble a València Extra

Fem un resum de les notícies més destacades que han passat per esta localitat.

Alcàsser, més que un poble a València Extra
24/12/2016 -

Alcàsser és un dels pobles més actius al nostre diari. Així hem rebut l’estima de veïns i veïnes que han mostrat el seu punt extraordinari en moltes de les notícies que hem fet este primer any 2016 d’Alcàsser.

La XII Mostra Agroalimentària i comercial d’Alcàsser amb el nostre punt extraValència Extra va viure de primera mà la XII Mostra Agroalimentària i comercial d’Alcàsser. Sens dubte va complir totes les expectatives, la plaça del Mercat estava plena de gom a gom de veïns i veïnes i també d’altres pobles de la rodalia. L’alcaldessa d’Alcàsser, Eva Zamora va inaugurar oficialment la mostra acompanyada d’altres alcaldes i també d’un espectacle amb moltes sorpreses.

Últim dia de la Mostra Agroalimentària i comercial d’Alcàsser, encara no has anat?A més, València Extra vol compartir amb tots vosaltres més moments del primer dia de la inauguració. Són moltes les parades i ens deixem a molts comerços de segur. Però aprofitem per a mostrar més anècdotes d’esta mostra amb tots els nostres lectors. Si encara no han visitat, la mostra tenen encara este diumenge per a acostar-se a Alcàsser i comprovar de primera mà l’ambient que es viu per tot el poble.

IMG_2083Però a més, també hem conegut alguns dels restaurants més singulars. De fet, el guanyador del Mesura i Mosset 2016 ha sigut el protagonista de la nostra nova secció Punt Extraordinari. Entrar en Els Pilonets és submergir-se en l’art de l’enologia. Local acollidor, càlid, amb un ambient familiar i, sobretot, un lloc on el més espanyol (vi i pernil) cobra vida. Els amants del bon vi, de l’exquisit pernil, dels formatges, del selecte embotit… troben en Els Pilonets el seu lloc de referència. Héctor Navarro cree un lloc on poder desenvolupar la seua afició pel vi. “El meu germà i jo vam veure que una tenda/bar especialitzat en vi, formatges, pernil i embotits era un tipus de negoci que no estava ni a Alcàsser ni en els pobles del costat. És alguna cosa diferent, pots venir i fer-te dues tapes o venir i sopar o comprar”, explica Héctor.

També, la nostra redactora Sandra Paniagua ha gaudit dels plaers culinaris de La Barberia. Qualitat i bon gust és elimg_3519 que un pot trobar-se en creuar les portes de la Barberia. Este cèntric local d’Alcàsser (C/Vicente Marí, núm. 6) atorga al client la condició de família en el tracte doncs l’amabilitat i la exquisitat són segell de la casa. “Fa 17 anys que estic en el món de l’hostaleria. Vaig començar els caps de setmana però a poc a poc em va agradar este món i vaig decidir que volia que esta fóra la meua vida. Des de fa 4 anys vaig acceptar el repte de portar el meu propi local i al final vaig escollir La Barberia. Ja havia treballat en este local, és molt cèntric, m’agradava el local. Abans era una cafeteria i a poc a poc aconseguim canviar la tendència i fer-ho un bar perquè era una cosa que la clientela ens estava demanant”, explica José Sánchez, propietari del local, qui afegeix que “el tracte que dispensem és totalment familiar, el menjar i el servei són bons. L’ambient és agradable i hem aconseguit que els nostres clients se senten tan còmodes com en la seua pròpia casa”.

AlcàsserI el millor punt extraordinari són els joves. Amalia Sobrevela del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica d’Alcàsser ens compta de primera mà tots els detalls d’este programa. Amb aquesta iniciativa, els joves no solament tenen l’oportunitat d’adquirir les competències professionals necessàries per a inserir-se en el mercat laboral, sinó que els ajuda a desenvolupar-se personalment, i descobrir valors tan importants com la companyonia, el treball en equip, la responsabilitat o recuperar la seguretat i confiança en ells mateixos.

Ara teniu una oportunitat de gaudir totes les notícies d’este primer any de València Extra a Alcàsser i preparats per a moltes més per al 2017.

 feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + onze =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata