Alcàsser aposta per la cultura amb la XI edició de Dansà de Carrer

L’esdeveniment començarà a les 20.30 en la Plaça del Castell d’Alcàsser

Alcàsser aposta per la cultura amb la XI edició de Dansà de Carrer
06/07/2017 -

Aquest cap de setmana, concretament, aquest dissabte, 8 de juliol, els veïns d’Alcàsser tenen una cita molt especial. I és que aquest municipi valencià albergarà la XI edició de Dansà de Carrer, un ball tradicional que no solament forma part de les nostres arrels i de la cultura valenciana, sinó que a més és una manera de recuperar els tradicionals balls en el carrer.

Aquest esdeveniment ha sigut organitzat pel Grup Dansarrels, així com per la Colla Guirigall de tabals i dolçaines. Dos grups de la localitat valenciana d’Alcàsser que, any rere any, s’esforcen per a mostrar el millor de les nostres tradicions, però també per a fer gaudir a tots aquells veïns que s’acosten a aquest esdeveniment per a sumar-se a la festa.

Aquesta edició de Dansà de Carrer començarà a les 20.30 hores en la Plaça del Castell d’Alcàsser. Una vegada finalitze el recorregut pels carrers del municipi, els veïns gaudiran d’un sarau de rondalles, que tindrà lloc a les 22.30 hores. Aquest cap de setmana, aposta per la cultura i no et perdes un dels esdeveniments més esperats.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra