caixa popular

Els alumnes d'Alboraia gaudiran del teatre amb la campanya "Anem al teatre"

Els alumnes d'Alboraia gaudiran del teatre amb la campanya "Anem al teatre"
21/04/2017 -

L’Ajuntament d’Alboraia, junt amb més d’una vintena de municipis de les comarques al voltant de la ciutat de València, porta realitzant, des de fa 29 edicions, una programació de Teatre professional dirigida als escolars dels centres educatius de la localitat, adaptades a cada una de les edats. Aquest programa es realitza coordinadament amb els tècnics culturals de cada un dels municipis participants, on es realitza la selecció d’espectacles que posteriorment es representen.

Els objectius són: fomentar les arts escèniques entre els escolars, amb la transmissió de valors i coneixements, potenciar la cooperació cultural entre els municipis per economitzar i rendibilitzar recursos, i fomentar la indústria cultural valenciana, en el sector del teatre i la dansa. Aquesta campanya compta amb el finançament de l’Ajuntament, el preu d’entrada que paga cada alumne i també rep ajuda del SARC, Diputació de València i la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura.

Concretament a Alboraia, les representacions comencen dimecres que ve 16 d’abril i continuaren fins al 8 de maig. Seran 6 companyies diferents, 12 representacions i 2100 xiquets i xiquetes els que assistiran a aquestes.
D’aquesta manera, L’Esglai Teatre representarà l’obra en valencià “Diferencies Clowntastròfiques” el dimecres 26 d’abril per als alumnes de 5é i 6é de primària; Crit Teatre, l’obra en valencià “Quatre-cents” per als alumnes de 3é i 4é de l’ESO i els dos cursos de batxillerat el dijous 27; Ballet de la Generalitat, “El cant del cos” per als alumnes d’ESO el dia 28; Teatre de l’Abast, “Lluna, dos i tres” per a 1é i 2é de la Primària el dimecres, 3 de maig (en valencià); PTV Clown, “Derretimos” per a 3é i 4é de primària, el dijous 4 de maig (en castellà); i, finalment, Teatre de l’Home Dibuixat actuarà amb “Screen Man” per als alumnes d’infantil el 8 de maig (en valencià).


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 6 =

90s love u
corts valencianes
ruta tapa del puig