40 anys fent valors Caixa popular

Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori

Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori
14/03/2017 -

Els Premis Sambori Alboraia es van celebrar divendres passat a la vesprada en el Teatre l’Agrícola. Es tracta d’un esdeveniment cultural dirigit als centres educatius de la localitat, en el qual participen alumnes i alumnes de primària, secundària, batxillerat i de l’Escola d’Adults del municipi per a promocionar i difondre l’ús del valencià.

La iniciativa, que ha tancat amb èxit de participació la seua segona edició, ha reunit a estudiants del CEIP Cervantes, IES Patacona, Col·legi Don José Lluch, CEIP Patacona, Col·legi Santa María Marianistas i l’Escola d’Adults.

A l’acte van acudir els membres de l’equip de govern Ana Bru, regidora d’educació i presidenta del jurat, i Ismael Rubio, regidor de Cultura i Joventut, així com Miquel Solis i Llistó, membre tant del jurat com de la corporació municipal. La resta de l’equip que qualificava les obres va estar compost per pares i mares de l’AMPA i professors, a més del secretari i bibliotecari municipal, Eduard Monrós.

Els guanyadors de la Segona Edició dels Premis Sambori Alboraia han sigut: Darío Ortiz Garrigós amb “Un conte, un somni” (1r cicle de primària – CEIP Cervantes), Violeta Peñaranda Miranda amb “La bruixeta mequetrefa” (2° cicle de primària – CEIP Patacona), Dèlia Pérez Peña amb “L’abre dels llibres” (3r cicle de primària – CEIP Cervantes), María P. Sanmartín Biot amb “T’agrada llegir?” (1r cicle d’ESO – IES Patacona), Paula Santamans Rodríguez amb “El blog de Teresa Crètul” (2° cicle ESO – IES Patacona), Adriana Català Bori amb “Torna…” (bachillerato – IES Patacona) i Francisco Nevado Montero amb “La carabassa somrient” (de l’Escola d’Adults).

A tots els participants se’ls va lliurar un diploma i un obsequi, mentre que els guanyadors van rebre un lot de llibres, una subscripció a un còmic en valencià i un cinema gratis en valencià.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra