Alboraia reparteix els premis dels monuments fallers

Alboraia reparteix els premis dels monuments fallers

La Junta Local Fallera, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia, va lliurar ahir els premis als monuments fallers. Les 7 comissions que componen la tradició de les festes josefines en la localitat es van reunir durant la vesprada del 16 de març en la Plaça del Carmen del municipi per a rebre el reconeixement al seu esforç de les mans de l’alcalde d’Alboraia i president de la Junta Local Fallera, Miguel Cavaría, i del vicepresident, Gonzalo Albert Cañizares.

Calvet i Rei en Jaume van ser les grans vencedores d’aquest any. El jurat, compost per la presidenta María José Ferro García i les vocals Andrea Pla Constancio i Laura Bartual Jiménez, va atorgar el primer premi a la falla gran de la comissió Calvet, mentre que la Falla Rei En Jaume va aconseguir destacar amb la seua proposta infantil, fent-se amb el primer premi d’aquest rang.

El segon i tercer premi de la categoria major van ser a parar a la Falla Palmaret i la Falla Rei En Jaume, respectivament. La classificació infantil es va completar amb la Falla Calvet en segon lloc i la Falla del Poble com a tercera guanyadora.

La Falla Calvet es va emportar un tercer premi, gràcies a l’enginy del qual va fer gala en el monument infantil. Els reconeixements per gràcia, simpatia i innovació van anar a parar a les falles El Palmaret, Port Saplaya i Patacona-Camí de Vera, respectivament.

Veïns i fallers de la localitat van comptar amb una recompensa més gràcies a la primera edició del campionat de jocs organitzat per la Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alboraia. A l’escenari van pujar per a rebre el primer premi Emi Yagüe Bru i Amparo Beltrán Bernet, de la Falla Miracle, Nou i Cabanyal, pel parchís; Vicente Lleó Jiménez i Rafa Escrits Albentosa, de la Falla del Poble, pel dòmino; i Iván Saiz Martinez i José Martínez Moreno, de la Falla Calvet, pel truc.

tags

plataforma per la lengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 7 =