caixa popular

Alboraia organitza activitats per a fomentar l'ús responsable del cotxe i la mobilitat sostenible

Alboraia organitza activitats per a fomentar l'ús responsable del cotxe i la mobilitat sostenible
20/09/2016 -

Dissabte passat 17 de setembre l’Ajuntament d’Alboraia va organitzar una ruta amb bicicleta pel municipi. Una iniciativa que no es va voler perdre l’alcalde, Miguel Chavarría i que com tots els anys, va acompanyar a tots els veïns i veïnes que van voler participar durant el passeig. Aquesta activitat explica sempre amb la col·laboració de la Policia Local i Protecció Civil de localitat.

A més de la ruta amb bici, els més xicotets van poder celebrar el diumenge 18 de setembre d’un dia sense cotxes en el centre de la localitat, des de les 10 del matí, el tràfic va estar tallat en els carrers Miracle, Ramón y Cajal, Colón i Doctor Lanuza perquè els xiquets participaren en les activitats que va organitzar el Consistori en el carrer.

Continuant amb les iniciatives sostenibles propostes per l’Ajuntament d’Alboraia, dins del marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, aquest dilluns es va elevar al ple de la proposta de modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost de vehicles establint una bonificació als vehicles elèctrics.

Així mateix, el pròxim 22 de setembre, el bus municipal serà gratuït durant tot el dia

tags


festival iberliria 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − set =