caixa popular

Alboraia es mou contra la violència de gènere

Les diferents activitats organitzades per les regidories de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament van ser recolzades pels veïns del municipi

Alboraia es mou contra la violència de gènere
27/11/2017 -

Els veïns d’Alboraia van recolzar les activitats que les regidories de Joventut i de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alboraia van preparar amb motiu del 25N, Dia Internacional de la No Violència cap a la Dona. La regidora de Benestar Social, Susana Cazorla, en presència de l’alcalde de la localitat, Miguel Chavarría, i membres de la Corporació Municipal, va llegir entre els assistents el manifest pel qual Alboraia rebutjava, una vegada més, la violència de gènere i condemnava aquesta xacra social.

També es van dur a terme la performance ‘Lisístrates’ i la representació teatral ‘Com quedem??’, art que va pretendre sensibilitzar al públic sobre les desigualtats de gènere i el masclisme. Els veïns van poder participar, a més, escrivint missatges de suport a les víctimes i de condemna a la violència de gènere, que més tard van decorar la Plaça de la Constitució per a la visualització dels vianants.

Des d’aquest dia, a més, nombrosos passos per als vianants d’Alboraia contenen frases concienciadores com “estimar no fa mal”, “no vol dir no” o “si dol no és amor”, missatges que també estan escrites en les polseres que s’han repartit amb gran èxit entre els veïns de la localitat.


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 2 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata