caixa popular

Alboraia celebra la primera edició del 'Dia Més Curt'

Alboraia celebra la primera edició del 'Dia Més Curt'
21/12/2016 -

Dia Més CurtAlboraia s’afegeix a la gran festa internacional del “Dia més curt” iniciativa que se celebra a diversos països europeus coincidint amb el solstici d’hivern.

Es tracta d’una iniciativa de la Coordinadora del Curtmetratge espanyola i compta amb el suport del Ministeri de Cultura i la col·laboració de l’Institut Cervantes, la Filmoteca Nacional, la Fundació SGAE i l’Acadèmia de cinema.

L’objectiu principal del “Dia Més Curt” és donar a conéixer el curtmetratge al públic majoritari a través de projeccions de cinema gratuïtes en els carrers i en tot tipus d’espais: places, col·legis, museus, hospitals, comerços i bars.

En aquesta primera edició celebrada a Alboraia es podran veure de forma gratuïta els curts: “Cruces”, “Venus”, “Desayuno con diadema”, “Hidrólisis”, “Cuando todo pase”, “La fábrica de la luz”, “Vía tango”, Clarke’s Third Law”, “Aburrimiento”, “Graffiti”, tots ells facilitats per l’IVAC, amb la col·laboració de Culturarts, amb el propòsit de donar suport al sector audiovisual de curtmetratges valencià.

En pròximes edicions estarem oberts a noves propostes i temàtiques per continuar amb aquesta reivindicació festiva d’aquest gènere minoritari i seguir apropant a la població els curtmetratges valencians.

L’activitat tindrà lloc hui, 21 de desembre, i les projeccions dels 11 curtmetratges es realitzaran al “Teatre l’Agrícola” des de les 18.00 fins a les 20.30 ininterrompudament:

A més, per commemorar el vinté aniversari del curt “Sang d’orxata” de Jaume Bayarri es finalitzarà la sessió amb la projecció d’aquesta obra rodada íntegrament en Alboraia, en blanc i negre, sense so i amb rètols i que comptarà amb acompanyament musical de piano en directe i la presència del seu director.semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =